zaterdag 18 juni 2011

Dating boom is niet alleen voor de onder-40 set


De jongste babyboomers zal blijken 43 dit jaar en de oudste boomers gewoon geworden 60.

Deze babyboomers zijn de snelst groeiende bevolking van de singles. Match.com meldt dat over-50 singles zijn de meest lucratieve demografische. Stel je voor dat! Slechts een generatie geleden, waren liefde en seks verbannen naar de onder-40 set. Een leven van kleinkinderen, brug en tafeltennis stonden op de agenda van de 40-plussers.

Vandaag de dag, het is romantiek en seks voor de generatie die hun naam gemaakt in de vrije liefde tijdperk.

En daarin schuilt het probleem - vele boomers nooit onderhandeld voor veilig vrijen. Het was niet eens op de radar. Of je vierden de pre-AIDS dag van de geboorte-control-pil-beschermde seks of je getrouwd de persoon die bedoeld was om uw levenslange seksuele partner te zijn.

Chicago Sun-Times

Daarom riep ik 'kut' op geautomatiseerde mijn kabel bedrijf antwoordapparaat of HUMAN problemen vereisen menselijke oplossingen.

Vandaag de dag zijn boomers in de jaren '40, '50, '60 en daarna het vinden van zichzelf nieuw single - hetzij als gevolg van overleven hun partner of te scheiden. En dat op de dating scene weer kan ontmoedigend zijn. Veel van deze generatie nooit zo veel als gezegd het woord 'condoom' of had veel ervaring dating.

Toch, een AARP overzicht van singles in de jaren '40, jaren '50 en '60 vond dat de helft van de respondenten geloven dat seks is een cruciaal onderdeel van een goede relatie en een gelukkig leven. En 34 procent van de 40-plus vrouwen zijn verkering met een jongere man! Singles in hun jaren '60 bleken de gelukkigste leden van het stel.

Echter, te midden van de boom van boomer dateren, is er een demografische dat achter wordt gelaten. De staart van de boomer generatie, evenals de vorige generatie, hebben een epidemie van weduwen die hebben verloren hun echtgenoten. Volgens de AARP, zijn er vier keer zoveel weduwen als weduwnaars. Bijna een derde van de vrouwen 55 jaar en ouder verloren een echtgenoot en ongehuwd blijven, terwijl slechts 9 procent van de mannen te doen.

De trend van boomer dating kunnen bieden inspiratie voor deze vrouwen.

Veel weduwen voelen zich een gevoel van schuld over dating opnieuw. Ze kunnen het gevoel alsof ze het plegen van overspel. Ze kunnen het gevoel dat haar seksueel of dat ze niet meer verdient romantische geluk, nu haar partner is gegaan "gans is gaar". Mannen niet lijken geplaagd door deze gevoelens en beperkingen.

Er is ook het probleem van kinderen - waarvan de afkeuring van het daten na de dood van een ouder kan ingrijpend zijn. Veel vrouwen gewoon geven of zou niet weten waar te beginnen als ze wilden tot nu toe.

Het goede nieuws is dat de voordelen van dating niet veranderen met de leeftijd. Iedereen heeft een of andere reden voor zijn single, en er is geen reden om de rest van je jaren alleen doorbrengen.

Dating in de gouden jaren betekent dat de meeste van die "regels" vastgelegd toen u jonger was niet meer van toepassing. De meeste weduwen en weduwnaars zijn niet op zoek om opnieuw te trouwen. Ze zijn op zoek naar iemand die hun dagen genieten. Het mooie is dat jullie beiden begrijpt hoe kostbaar elke dag is - het leven zelf biedt dit perspectief, net als het verlies van een echtgenoot. Dating als een weduwe biedt een enorme waardering voor de kwaliteit tijd samen.

Helft van de oudere alleenstaanden aan hun nieuwe liefde belangen door vrienden, buren en familieleden. En de andere helft? Ze zijn waarschijnlijk betrokken te raken bij nieuwe activiteiten en misschien zelfs venturing online.

Dus wees niet bang om terug te krijgen die er zijn. Het leven is te wachten.

Marketplace Divórcio Chama Singles recentes Quem quer voltar para a The Hunt