donderdag 21 juli 2011

Wie raapt de Tab?


Meesten het erover eens dat wie doet de uitnodigende is degene die moet betalen, dit vaak betekent dat de man de eerste paar keer betaalt. Natuurlijk, de dynamiek is vager met paren van gelijk geslacht, of een keer het paar gaat na de eerste drempel, maar is nog niet opgenomen in paar grondgebied. Een van onze vrienden aangeboden om te betalen op de derde dag, de man accepteerde haar aanbod, en vanaf dat moment elke keer de rekening kwam, was er een ongemakkelijke stilte. Ze wilde niet dat hij om te stoppen met de behandeling, maar ze zijn het splitsen van de rekening sindsdien, en het is vochtig haar enthousiasme.

Wat is de oplossing? Wij stellen voor een klein rollenspel en verrassing.

Geld hoeft niet een lastige boekhouding tussen twee mensen uit te worden, het kan een kans om uw affectie te tonen op een unieke en leuke manieren worden. We zijn geen fan van het splitsen van rekeningen, omdat het kan voelen unromantic. Afwisselend wie betaalt het werk kan, maar het roept vaak bijhouden, en het is lastig als een persoon een stuk minder dan de andere (Jean Georges een nacht en McDonald's de volgende?).

Hier zijn drie oplossingen die wij voorstellen, die net zo goed werken in dating of relaties (als je dating, kan het meer onuitgesproken):

1. Rol spelen.

Een van de vriendjes van onze vriend maakt ongeveer zes keer zoveel als zij doet. Maar nooit het openen van uw portemonnee kan de man niet gewaardeerd voelen, en het meisje voelt als een gehouden vrouw. Ze besloten om "de cabine meisje" en worden "diner vent." De rollen zijn duidelijk, en beide zijn bijdragen aan de kosten wanneer ze uitgaan. Dit schattige systeem werkt buiten de dating fase in couplehood ook. Andere manieren waarop u zou kunnen splitsen:

Concert tickets - gas

Kinderopvang kosten - een avondje uit

Boodschappen voor een zelfbereide maaltijd - diners out

Vliegtickets - de rest van de vakantie

Er zijn veel creatieve manieren om na te denken over deze, en bijdragen kunnen gevoelig zijn voor wat je elk merk.

2. Frequentie Trumps Bedrag.

Het punt is aan te tonen dat u beiden worden geïnvesteerd en waarderen de andere persoon, niet om te scoren te houden. Dus, denk frequentie in plaats van bedrag. Het maakt een positief effect als beide partijen een bijdrage leveren op regelmatige basis-doordachte bewegingen, zoals het oppakken van zijn favoriete donuts, het krijgen van de popcorn in de bioscoop, of kantelen het Bellman kan ver gaan bij het maken van de dating dynamische voelen zich meer natuurlijk en alsof er een twee richtingen.

3. Mix It Up.

Val niet in de rote gewoonten of rollen met uw financiële bijdrage aan de relatie. Dingen interessant te houden (het geldt ook voor het leven als geld). Nadat hij behandeld je een toegeeflijke diner, om swing door een bodega pick-up zijn favoriete kruidnagel sigaretten, of door de deli aan de Ben & Jerry's voor later te grijpen. Verras haar met het nieuwste nummer van haar favoriete kiosk magazine. Spontaniteit en bedachtzaamheid zal ver gaan in het houden van de relatie van een (financieel of anderszins) sleur.

The Bottom Line.

Denk niet dat hij werkt gewoon niet om je, want hij laat betalen je je een weg-de mensen die we spraken waren erg ridderlijk, maar zei dat zij een vrouw het aanbod enigszins serieus te betalen, geloven dat de vrouw wil om te beweren haar financiële onafhankelijkheid. Als u het gevoel dat hij moet betalen, laat hem in plaats van de "faux te bereiken" (die kun je maar beter bereid zijn om door middel van volgen zonder wrok als je het!), Vinden andere kleine manieren om hem te bedanken of bijdragen.

Iedereen probeert te achterhalen wat de regels zijn, mannen en vrouwen. Als je merkt dat je staren onhandig op de rekening een keer te vaak, wees niet bang om een ​​gesprek over hebben-net het licht en geschikt te houden voor die fase van dating.

Couplesurfing