woensdag 27 juni 2012

Online dating tov vorig Dating


BLOOMINGTON - Valentijnsdag zou kunnen brengen op een aantal gevoelens van de noodzaak om een ​​romantische partner.

Als computers goedkoper, kleiner en krachtiger, en het internet groeit en groeit, hebben een nieuwe generatie van dating websites ontstaan.

Illinois State University sociale psychologie professor Susan Sprecher is mede-auteur van "Online Dating:. Een kritische analyse vanuit het perspectief van Psychological Science" Ze zei dat de drang om iemand op Valentijnsdag vinden is afkomstig van de media.

"Mensen zijn voorbereid om over na te denken als gevolg van berichtgeving in de media, als gevolg van kaarten in de winkels, enzovoort," aldus Sprecher. "Dus ik denk dat mensen die niet in een relatie rond Valentijnsdag na te denken over het meer, en denk na over: 'Moet ik zijn?' of 'Moet ik proberen harder?' "

Dating sites bieden een combinatie van toegang-, communicatie-en matchmaking allemaal op een plaats. Sprecher zei dat er zijn enkele verschillen in het begin van een relatie van online dating in vergelijking met de conventionele manier.

"De verschillen echt optreden in het begin, het proces is anders en in termen om terug te gaan naar Valentijnsdag," Sprecher gezegd. "Als iemand dacht dat ze wilde zijn in een relatie, die toegang hebben tot online dating maakt het efficiënt."

Volgens het artikel Sprecher co-auteur, de eerste generatie begon met Match.com gelanceerd in 1995.

Sprecher zei dat sommige van deze sites kunnen worden waardoor gebruikers om te geloven in het concept van een zielsverwant die niet bestaat.

"Dat kan enigszins disfunctioneel want dan als het mis gaat in de relatie en je dacht dat ze je ziel mate, dan kan je uiteindelijk het meteen, omdat je denkt dat je nodig hebt om je ware soulmate vinden als er in feite relaties moeten werken en er waarschijnlijk niet zoiets bestaat als een ware zielsverwant, "zei ze.

Sprecher zei dat het grootste demografische voor online dating is over het algemeen volwassenen van middelbare leeftijd.

"Het zijn mensen die terecht komen in de regio's van het land, werken bepaalde soorten werk of andere beperkingen, zoals ze kinderen hebben, kunnen ze niet naar enkele bars 's nachts of zo, die zouden kunnen leiden bepaalde mensen meer kans om te gebruiken omdat dit een manier om te zoeken naar partners ", zei ze.

Sprecher zei met het totale verkeer op sites als deze, kan overweldigend zijn voor het individu te gaan door alle profielen.

"Dat kan leiden tot een gevoel van overweldigd en dan kan leiden tot slechte keuzes omdat je begint te niet zeker zijn over wat u moet de nadruk leggen op en het verkleinen van de pool verder."

Sprecher zei ook dat, ook al handig, online dating heeft wel enkele nadelen.

"Een nadeel dat het leidt tot een winkel-mentaliteit en dat je mensen behandelt als een zekere mate van een product en u krijgt behandeld tot op zekere hoogte als een commodity althans op het eerste en nogmaals, ik denk niet dat dit gebeurt als je besluit dit een persoon die je wilt op de hoogte, "zei ze.

Amanda Pigott bijgedragen aan dit verhaal.

Är du Fun?