donderdag 28 juni 2012

Vrouwen Take the Lead in Dating


Met de veranderende tijden, aan het daten bent regels ook worden herschreven. Tegenwoordig is het niet ongewoon voor een vrouw om een ​​man uit te vragen. Het lijkt er ook op dat als het gaat om dating, alleen vrouwen het geweldig vinden. Een Britse studie heeft uitgewezen dat vrouwen nemen het voortouw als het gaat om het vinden van liefde, met een vierde van hen uit drie of meer mannen tegelijk.

Uit onderzoek blijkt dat de gemiddelde enkele vrouwelijke regelmatig wordt ten minste twee potentiële partners te zien in een keer, en ze op heden vijf mannen per jaar, de Daily Express gemeld. Ook vrouwen zijn bereid om geld te besteden aan het betalen van de rekeningen ook.

Volgens de studie, uitgevoerd door de restaurantketen TGI Friday, het is slechts 18% van de vrouwen die dachten dat de man moet betalen tijdens de dag. De helft van de mannelijke respondenten het ermee eens dat, zegt die vrouw ofwel dient bij te dragen of ga helften.

Bijna een derde van de vrouwen zei dat de traditionele dating regels bijna niet meer van toepassing, met een kwart te hebben vroeg aan een man uit in plaats van te wachten op de man om een ​​beweging te maken.

Ook zou een op de vier in een relatie overwegen, met negen op de 10 mannen willen dat hun vriendin om dat te doen, volgens de studie. "Met een groeiend aantal economisch zelfstandige vrouw, die nemen hun eigen beslissing, daterend regels verder zal veranderen op het gebied van gelijkheid", zegt psychiater dr. Avdesh Sharma.