dinsdag 25 september 2012

Guide To Double Dating


Als we dubbel zeggen daten, bedoelen we een persoon zien van twee of meer mensen op hetzelfde moment. Zo veel als de vraag brengt enorme lezingen over wat ethisch is en wat niet, hier is een zes-regel niet-oordelende perspectief van hoe u kunt beheren te worden op zo'n verschrikkelijke flirt en geniet ervan terwijl je doet.

Wees eerlijk

Als je begint uit te gaan met iemand laten weten meteen dat je niet klaar bent om te plegen en je ziet andere mensen. Eerlijkheid bespaart u en de mensen die je ziet, een zeker verdriet later. Eerlijk helpt u ook andere banden op te bouwen met hen. Dus, als de 'dating' niet lukt, maar ze kunnen later worden je beste vrienden.

Niet in de dubbele boek op dezelfde dag

Geef jezelf en je emotionele toestand de mogelijkheid om uw ervaringen te verwerken. Als je met een jongen / meisje in de middag en een andere later die avond, zul je in de war raken over beide ervaringen. Stagger de data over een paar dagen. Ook, wil je niet in liefde met hen beiden vallen op dezelfde manier. De voorliefde zal alleen uiteindelijk groeien,, maar als je date ze te dicht bij elkaar, u misschien niet weet wie eigenlijk is het maken van je glimlach.

Zorg ervoor dat u wat tijd alleen

Ga niet elke avond met iemand. Maak persoonlijke tijd voor jezelf. Als je echt graag zowel de mensen die je aan het daten bent, zal u wilt dat de tijd om erachter te komen wie je wilt om te verblijven met. U kunt ook hen in deze persoonlijke tijd, maar ervoor zorgen dat ze weten dat dit is uw tijd en ze zijn er gewoon om je te vullen. Dit gaat niet over hen. Dit helpt hen ook inzicht in de 'echte' u.

Zet een tijdslimiet op de deal en laat ze weet net zo goed

Als u besluit om meer dan een persoon op heden op een moment, kan je gevoelens raken door elkaar. Stel een tijdslimiet om een ​​beslissing te nemen over waar je staat en houd die termijn. Als aan het einde van die termijn die u nog steeds niet weet wie je zou kiezen, vertel hen dat je niet een van beide kiezen. (Time uit elkaar kan u helpen te beslissen wie je echt wilt ... als je wilt dat een van hen dat is!). Ook het hebben van een tijdslimiet in je hoofd maakt het makkelijker voor u om te beseffen wat er gebeurt in je. Het helpt u controle over de situatie en niet uiteindelijk het gevoel als een dwaas voor het niet vallen of vallen voor hen beiden.

Ga niet naar dezelfde plaatsen met hen

Als uw jazzliefhebber heeft een speciale nachtclub hij / zij wil, niet uw voetballer (je krijgt de drift!) Niet naar dat zelfde plaats. Vermijd dezelfde coffeeshops, dezelfde hang-out ruimtes en misschien zelfs dezelfde gebieden van de stad je vaak. Het is veel gemakkelijker om te gaan met twee datums als ze je niet zien uit de andere persoon. Ze zullen weten, maar ze hoeven niet te zien.

Vermijd het spelen jaloezie spelletjes

Wrijf niet zout in de wond. Periode. Ze zijn te begrijpen genoeg om je 'eigenzinnige' manieren te aanvaarden en dus geef ze een pauze en ze niet meten met elkaar zo duidelijk. Laat de pitting in je geest, als je de besluitvorming.