vrijdag 21 mei 2010

Dating regels kan leiden tot Career Dream Match


Speel moeilijk te krijgen. Als je het hebt, het pronken.

Ze zijn stukjes relatie advies die zijn doorgegeven. Maar ze niet alleen voor de dating wereld: een dergelijke relatie regels kan net zo goed werken voor vrouwen in hun carrière, carrière coach Nicole Williams zegt in haar nieuwe boek girl on top: Uw Gids voor Turning Dating regels in Career Success.

Sommige van de regels lijkt contra-intuïtief, politiek incorrect en zelfs ronduit riskant in de huidige sterk concurrerende arbeidsmarkt, maar, "voor mij, het grootste carrière risico is het regelen voor minder dan je mogelijkheden," zegt mevrouw Williams, die onlangs verhuisde haar coachingspraktijk van Vancouver naar New York.

"Je wilt opvallen als er veel concurrentie, dus bedrijf voor wat je echt wilt kan het heel wat dat je onderscheidt van de verpakking te worden."

In een gesprek met Wallace Immen, mevrouw Williams, ook de auteur van het verdienen wat je waard bent en wild Verfijnde loopbaanadvies boeken voor vrouwen, een beeld van enkele dating regels die zij van mening kan leiden tot een droombaan wedstrijd. Hier is wat ze te zeggen had:

Behandel hem wil houden hem scherp

Ik weet dit klinkt in tegenstelling tot wat veel mensen denken dat ze moeten doen om te overleven in een slechte economie, maar een baas is niet van plan om mensen te houden alleen maar omdat ze ze leuk vind. De keepers zullen degenen zijn die goed presteren, omdat de baas carrière overleven ervan afhangt.

Zoetheid en licht en doen wat gevraagd wordt zonder twijfel geeft je geen houvast. Als u wilt worden gerespecteerd en in de vraag, is er een eenvoudige strategie: Heb lef genoeg om op te staan en een mening hebben en in staat zijn om nee te zeggen onzin.

Een goed voorbeeld hiervan is Anna Wintour, editor-in-chief van het tijdschrift Vogue. Ze kunnen zijn bespot in The Devil Wears Prada, maar ze wist niet uitgegroeid tot een mode-icoon door mensen te laten lopen over haar. In feite, toen ze een interview met de voormalige Vogue editor Grace Mirabella aangeland, het eindigde vlak na Anna verklaarde dat zij was Miss Mirabella taak was ze na. Ze werd uiteindelijk aangenomen bij Vogue, na eisen een salaris dat is het dubbele van wat ze was aangeboden.

Als je het hebt, het pronken

Het klinkt politiek incorrect, en ik ben niet door een stuk van de verbeelding te suggereren dat vrouwen seks gebruiken om vooruit te komen. Maar de aantrekkelijkheid is een realiteit, dus het werkt niet om vrouwen voordeel te verbergen en te beweren dat zij mannen. Wat ik aanraad is dat vrouwen hun schoonheid en charme om hun strategisch voordeel te gebruiken.

Dat is niet om te suggereren daarbij zo ver ging Ivanka Trump, die voorstander van stiletto's en is niet bang om te laten zien wat ze heeft. Ook zij weet dat er grenzen zijn, zoals ze vertelde me: "Ik ben een girlie girl. Ik ben niet bang om als vrouwelijk, roze te dragen naar het kantoor. Maar er is een lijn te trekken ... gebruik te maken van wat je hebt en je vrouwelijke listen, maar niet tot het punt waar je mee bezig bent zelf een slechte dienst. "

De sleutel is met behulp van de tools die je beschikbaar hebt als een vrouw: uw kleren, uw genade, uw vermogen om te flirten, om de aandacht en aantrekkingskracht te creëren.

Dat gezegd hebbende, echter het meest consequent aantrekkelijke dingen voor een vrouw zijn slim, welbespraakt en vol vertrouwen.

Verwacht niet dat je hem te veranderen

Luipaarden en slechte bazen niet veranderen hun vlekken. De carrière boodschap is dat je moet proberen om de baas right vinden eerder dan verwacht naar een situatie waarin je niet worden ondersteund en gerespecteerd te veranderen en goed gecompenseerd voor your work.

Veel vrouwen hebben een hele lijst van eigenschappen die ze willen in een man en ze doen dat er veel aandacht niet op wat ze willen vinden in een baas. Als u in een situatie als deze, niet besteden 20 jaar in het verkeerde bedrijf met de verkeerde baas als er in feite kan een betere match die er zijn.

Speel moeilijk te krijgen

Natuurlijk wilt u uw interesse aangeven, maar als je tegenkomt als wanhopig op zoek naar een baan, het kan eigenlijk omhoog beëindigen afstotende werkgevers. Je hebt te komen over alsof je andere opties hebt.

In een baan zoeken, even als je niet geïnteresseerd bent in andere banen, moet u go for just andere interviews het gevoel dat, als dit niet werkt, hebt u andere opties get. Onvermijdelijk zal dit voel je je meer zelfvertrouwen, omdat je wel opties en werkgevers zullen meer geïnteresseerd zijn. Als u nog andere vrijers, misschien missen ze de kans om je te krijgen als zij te lang wachten.

Niet weg te geven uw melk gratis

Dit klassieke waarschuwing over het wachten op inzet is werkelijk van toepassing op de vaststelling van de waarde van uw harde werk op kantoor.

Een voorbeeld is Lauren Hutton, die haar merk gebouwd als een model door niet te volstaan met minder dan ze dacht dat ze verdiende.

Na het lezen van een artikel in The New York Times over een baseball-speler krijgt een lucratieve, lange-termijn contract, besloot ze om te weigeren cosmetische advertenties totdat ze kreeg een soortgelijke opdracht. Zij heeft gezegd, 'zei ik tegen de makelaar:' Ik ben upping mijn tarief. " Ze zeiden: 'Je kunt dat niet doen. " Drong ik aan. "

Een paar maanden later, Revlon bood haar een ongekende contract, de eerste in zijn soort in de industrie.

Je moet je voelen worden gecompenseerd voor de bijdrage die je maakt. In een tijdperk waarin budgetten worden geknepen, moet u wellicht vragen om iets meer dan geld.

Maar sta je je de grond als je zegt: "Als ik dit nemen, Ik verwacht iets in terug," of dat nu een BlackBerry-account, transport terugbetaling, een dag per week vanuit huis te werken, een sportschool, een laptop of een extra week van de vakantie voor het nemen van een groot project.

Wees bereid om weg te lopen

We hebben het over het vergaren van volkeren 'belang, het te kunnen handhaven en de bereidheid om weg te lopen van een situatie die niet geeft je voordelen. Net als in dating, hoef je niet wilt vestigen voor de tweede beste en je moet vet genoeg om er te komen en krijgen wat je echt wilt. Zoveel mensen hebben vandaag opgegeven zonder zelfs maar te proberen, ze zijn de werkloosheid statistieken lezen en zeggen dat er geen gebruik van. Maar je moet er even uit. U zal worden geconfronteerd met afwijzing, maar volharden en gebruik van technieken om jezelf uniek.

Bijvoorbeeld, wanneer Katie Couric de geruchtmakende overstap van NBC Today Show gastheer van het CBS Evening News gemaakt, critici beweerden dat zij ervaring in de journalistiek hard miste.

Dit jaar, haar show won een Emmy award in de categorie van de uitstaande onderzoeksjournalistiek.

Een mannelijke voorbeeld is Steve Jobs, die verliet Apple Computer, het bedrijf dat hij mede-opgericht in 1976, tijdens een machtsstrijd met institutionele beleggers in 1985. Het bleek dat Apple kon er niet genoeg van hem echter, omdat het bedrijf kocht toen de computer onderneming begon hij de naam Next en Jobs ging op Apple's CEO te worden en al snel vestigde zich als de stem van het bedrijf.

Get a life

Dit betekent gewoon niet alles op te offeren voor je gelooft in het belang van het maken van de baas gelukkig. Vergeet niet dat het werken je kont uit om onmisbaar geworden kan resulteren in het niet hebben van uw eigen leven en vrienden of zelfs een nacht uit te schakelen.

In feite, als je geen leven buiten het kantoor, je begint te worden gezien als een loser en je zult zien dat mensen minder gunstig geworden. Niemand houdt van een martelaar die praat over alle uren die ze gezet inch De vraag die mensen uiteindelijk beginnen te stellen is: Waarom duurt het zo lang neemt u mee?

Verspil geen van de mooie

Face it, er zijn maar zoveel optimale topprestaties jaren die u hebt om mee te werken, dus geen afval uw prime te werken met een slechte baas die niet waarderen wat je hebt en zet u in een doodlopende opdracht.

?? ??? 50 %? ?? ? TV? ???