dinsdag 11 mei 2010

Niet wettelijk vast Dating


Online industrie insiders zijn absoluut correct: Een wetsvoorstel geavanceerde uit een senaatscommissie voor maandag dat zou vereisen Internet dating diensten bekend te maken of criminele achtergrond controles worden uitgevoerd op leden is vrijwel waardeloos. De wetgeving schrijft zelfs dat de diensten dateert abonnees waarschuwen dat dergelijke screenings zijn niet waterdicht, kan een vals gevoel van veiligheid bieden en kan gemakkelijk worden omzeild door het gebruik van een valse naam worden.

Dus wat is het punt van het wetsvoorstel? Niets, helemaal niets. Niet eens de staat Attorney General's Office is de ondersteuning van de maatregel.

NJ wetgevers zijn het bevorderen van het wetsvoorstel om een eenvoudige reden: hun onbeheersbare drang toe te geven aan de burgers waar mogelijk, dit keer door de indruk wekken dat dit wetsvoorstel wetgevers sterk op de openbare veiligheid, terwijl in werkelijkheid de maatregel is een verspilling van hun tijd en maakt de publiek.

In plaats daarvan moet senatoren te luisteren naar Steve DelBianco, directeur van NetChoice, een coalitie van e-commerce bedrijven en de handel groepen, zoals Orbitz en Yahoo, die zei van de wetgeving: "Child roofdieren en veroordeelde criminelen geen gebruik maken van online dating diensten aan vinden hun slachtoffers. Ze hoeven zelfs niet te gebruiken off-line dating services, voor die kwestie. " Precies.

Intussen is er heel wat voor te zeggen om persoonlijke verantwoordelijkheid in de zoektocht naar een veiliger online daten. Gebruikers van Internet dating diensten zijn gek niet te beseffen dat online persoonlijkheden zijn vaak niet wie of wat ze zeggen te zijn. Voorzichtigheid is geboden, maar voorzichtigheid kan niet per decreet worden opgelegd.

Wetgevers moeten over gaan op een meer belangrijke zaken.

Everything You Know About Online Dating Fotos Is Wrong