woensdag 5 mei 2010

Is speed dating werk?


In theorie, speed dating zinvol. Enkele mensen deelnemen aan een speed dating event - dat is een geformaliseerd dating systeem dat doorgaans plaatsvindt in een bar - waar alle deelnemers zijn willekeurig op elkaar afgestemd voor maximaal een paar minuten om te beslissen als er geen chemie. Speed daten elimineert de noodzaak voor blind dates, die zijn grote tijd verbintenissen.

Echter, speed dating is niet voor iedereen. Sommigen vinden het moeilijk om een goede gelezen te krijgen op iemand na slechts een paar minuten van het converseren.

Wat denk je? Is speed dating waarde van een enkele persoon de energie, of is het een verspilling van tijd? Sound-off, Milwaukee, over uw gedachten over speed dating.

Speed daten werkt. Ik denk dat speed dating is een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten en om erachter te komen meteen als u zich aangetrokken voelen tot een persoon of niet. U kunt niet verder te gaan op een datum zonder een fysieke aantrekkingskracht, dus speed dating is medebepalend voor deze eerste cruciaal aspect van het daten. Ik ken mensen die hebben te voldoen aan hun partners tijdens speed dating dat is bewijs voor mij dat het echt werkt.

Speed dating is een grap. Er zijn altijd meer jongens dan meisjes op deze gebeurtenissen en dat doen ze toch niet werken. Ik heb nog nooit gehoord van iemand die voldoen aan een vriend of vriendin op een speed dating event. Het is misschien leuk om te doen maar voor een paar lacht, maar het is niet een gebeurtenis als zeer serieus nemen.

Date a Cougar Woman