zondag 26 december 2010

Snooki Gets Dating Reality Show


Het is niet voor niets dat Snooki onlangs zei dat ze op zoek was naar liefde in een zakenman wiens naam bij voorkeur eindigde in een klinker: ze krijgt haar eigen "Jersey Shore" spin-off serie, een dating reality show.

De pint-sized ster heeft officieel landde haar eigen show met MTV, die, uiteraard, zal haar zien proberen om echte blijvende liefde te vinden met wat hulp, in de voorkant van de camera's.

Blijkbaar om de beslissing te geven Snooki (echte naam Nicole Polizzi) haar eigen show werd ingegeven door zowel haar populariteit en haar onvermogen om een jongen die in is voor meer dan de gratis publiciteit die hij krijgt voor wezen met haar te vinden.

De officiële aankondiging is nog niet gemaakt, maar volgens InTouch Weekly (via de Huffington Post), de show is een uitgemaakte zaak en producenten die reeds zijn voorbereiding aan de slag op.

"Het leven is op zoek voor pech-in-love Nicole 'Snooki' Polizzi - ze krijgt haar eigen dating show" InTouch kondigt met trots.

Snooki de twee meest recente romans zijn slecht afgelopen, met de ster belt Jeff Miranda (dezelfde man die aan haar voorgesteld op de cover van een tijdschrift na weken van dating) een "stalker" en het beëindigen van de relatie met Emilio Masella temidden van vreemdgaan geruchten.

"'Ze zijn ingesteld op de grote aankondiging te doen elke dag nu,' zegt een insider, eraan toevoegend dat kijkers kunnen Jersey-waardig drama verwachten op de Shore-to-be-hit. Snooki's vriendjes, zoals Jenni 'JWoww' Farley, en zelfs een verscheidenheid van ex-vriendjes zijn gepland om de schijn te maken, "zegt InTouch.

Echter, de bron niet de mogelijkheid uitsluiten dat de twee ex-geliefden aan boord goed. "Men kan proberen om haar hart terug te winnen, en een ander kan als adviseur, dienen" gerechten die de spion.

Zoals voor wat Snooki zoekt in een man, afgezien van het feit dat zijn naam moet eindigen op een klinker, "hij moet maken me aan het lachen," zegt Snooki.

"Als hij niet Goofy en bang om een sukkel, ik ben niet het gevoel," zegt de kleine ster.

De andere dag, ook Snooki bevestigd voor de media dat zij het schrijven van haar eerste boek, een roman die losjes is gebaseerd op echte gebeurtenissen uit haar leven.

Tjuven Sv�ljer f�rlovning Ring p� polisstationen