zaterdag 25 december 2010

Switchfoot Dating


Als ik loop over het arrest op deze heerlijk warme recente middagen, kan ik niet helpen, maar ... gapen. Hier is een man moppen vertellen aan een meisje zat naast hem in Economie van China. Er is een frat ster die schijnt zijn Croakies en uitnodigen van een meisje aan zijn partij. Saai.

Na de koude van de afgelopen winter maanden - terug toen een meisje werd uitgelokt door de warmte en de verzekering dat de sneeuw zou stoppen - jongens moeten worden vol met creativiteit en energie om meisjes te winnen. Maar alles wat ik zie zijn de zelfde oude capriolen. Ik denk dat dit voorjaar, de dames van U.Va. verdienen een beter soort van hofmakerij, en dus zonder verdere omhaal, zou ik graag alle u kennismaken met de nieuwe "IT" manieren van het vinden van een datum.

1. Weet je hoe lang het geleden is dat ik heb gezien een goede minstreel serenade een meisje op de trappen van de Rotunda? Wanneer was de laatste keer dat je Lady en de aandraafden dat spaghetti door koppelverkoop alle noedels samen? Wij die reis nu moeten leren van hen die ons zijn voorgegaan. Luister naar de wind. Vintage is in, en het is het vegen van de natie.

2. Mime it up. Door nu denk ik dat we allemaal gekomen om het belang van communicatie te begrijpen in een gezonde relatie. Wat is sexier dan een man die probeert om zichzelf te uiten zonder woorden? 2008 was het jaar van de transformator. 2009 bracht op de voorgrond geboren kinderen die jonger oude te krijgen door de tijd. 2010 gaat alles over de mime worden.

3. Pittige alles. Uit het voedsel dat je eet om de kleren die je draagt, laat elk aspect van je leven te maken die om je heen zweet. Wat doe ik hier bedoel? Power suit! Voorkeur van Italiaanse makelij.

4. Daarom doen wij ons blijven dansen in het weekend een avondje uit? Meisjes houden van jongens met danspasjes, vooral als ze kan bewegen als Chris Brown. Niet te missen kans om haar te laten zien dat je inderdaad kan draaien draaien. Uitglijden verleden een meisje op weg naar uw stoel? Beter mager Wit It, Rock Wit It. Wachten in de rij bij de eetzaal? Een twee-STEEE eeeep, een twee-STEEE eeeep.

5. Meisjes zoals een krijger, en wat zegt strijder beter is dan oorlog verf? Je zou kunnen gaan voor de standaard afgifte zwarte lijnen onder de ogen, of geef een shout out naar Schotland met de William Wallace blauw en wit. No-up te krijgen is te vet, maar er zijn een aantal schminken patronen die ze misschien een beetje griezelig vinden. De meeste van deze vermeden kunnen worden door het definiëren van clowns als niet-strijder entertainers.

6. Toon haar dat ze niets te vrezen heeft met een man zoals je meedraagt al dat deeg. Vertel haar niet dat je problemen ondervindt bij het vinden van een baan. Vertel haar dat je zit te wachten op degene met de grootste salaris te bieden, zodat u kunt haar kopen veel spullen.

Of het nu gaat throwback mackdom of een denkbeeldige ruk-of-oorlog die u kunt gebruiken om dat babe waar u geweest bent probeert te schreeuwen op, zeker om het te veranderen om dit voorjaar te maken te verleiden. De helft van de lol van het college dating is het brengen van uw eigen stijl aan het spel. Als een groot man vertelde me eens op een lijn om koffie te kopen, "Je kunt niet altijd op het komen uit dezelfde richting. Soms moet je zet een beetje kaneel in. "Echtere woorden werden nooit gesproken, en ik denk dat we allemaal het glas te heffen op de belofte van een andere grote seizoen van de lente liefde. Kan het beter dan de vorige.

Incontri vs vedere qualcuno