maandag 13 december 2010

Zoek uit wie je aan het daten bent DateCheck


Een van de nieuwste toepassingen zal u toelaten om een antecedentenonderzoek bij uw smartphone draaien - wat betekent dat je nooit meer zorgen te maken over de mensen die je ontmoet.

Gelanceerd op de Consumer Electronics Show, Datum Check helpt gebruikers snel achtergrond controles uit te voeren op de potentiële huwelijkskandidaten.

Een van de nieuwste toepassingen zal u toelaten om een antecedentenonderzoek bij uw smartphone draaien - wat betekent dat je nooit meer zorgen te maken over de mensen die je ontmoet.

Als u ooit wilde meer informatie over iemand weet dat je hebt ontmoet, of als u gewoon wilt weten of wat hij of zij vertelt u de waarheid is, dan DateCheck is een zeer handige applicatie om te hebben. De aanvraag kunt u te weten bijna alles over de persoon.

Bijvoorbeeld, als u zich afvraagt hoe compatibel uw belangen zijn, hoeft u enkel op te zoeken welke persoonlijke of professionele websites die ze zijn aan wat dingen die hen interesseren te zien. U kunt zelfs kijken of ze hebben een Facebook, MySpace of Twitter-pagina. En als je geïnteresseerd bent in wat de sterren te zeggen hebben, dan kun je de compatibiliteit controleren op basis van uw astrologische tekens om te zien hoe goed je zou passen.

Als geld een probleem is, dan kun je een idee krijgen van hoe goed ze doen door te zoeken op hun financiële geschiedenis. Zoek uit of ze hebben faillissement aangevraagd of als ze zelf hun eigen huis. Je kunt zelfs zien wat de gemiddelde woning kost en wat het gemiddelde inkomensniveau zijn voor de buurt waarin zij wonen. U kunt zelfs zien of ze nog thuis wonen met mama en papa!

Natuurlijk is er ook de vrees dat je blind date kan een moordenaar zijn. DateCheck kunt u zoeken hun strafblad voor misdaden en seksuele delicten, zodat u precies weet wie je gezicht. U kunt ook zoeken op andere openbare registers om uit te vinden als ze zijn getrouwd, gescheiden of hebben altijd single.

Als Intelius, die werd opgericht door Naveen Jain, debuteerde DateCheck op de Consumer Electronics Show in Las Vegas, voegden ze hun eigen draai aan door te beginnen het uit als een live versie van The Dating Game. Net als de klassieke tv-show, Intelius 'vrijgezellenfeest zat achter een gordijn en vroeg domme vragen van de drie potentiële bachelors zitten aan de andere kant. Echter, dit vrijgezellenfeest had een voordeel dat vorige deelnemers op de show niet hebben - ze was in staat om DateCheck gebruiken om informatie opzoeken op haar data. Ze was in staat om uit te vinden of ze een strafblad hadden en die bachelor bezit zijn eigen huis. Van daaruit kon ze de beslissing die man om te vragen voor een date.

Terwijl het spel show was meer voor entertainment van het publiek dan iets anders, het deed aandacht vestigen op de verschillende manieren waarop DateCheck, die werd ontwikkeld door Naveen Jain's Intelius team, kunnen worden gebruikt in een real life situatie om meer te weten over de mensen die je ontmoet.

Cooking As Hobby And Dating Technique