donderdag 14 april 2011

Tien Rode vlaggen in Dating Relaties


Bij het starten van een nieuwe relatie, veel vrouwen (en mannen ook) de neiging om bepaalde gedragingen in hun nieuwe partner die niet veel goeds voor de toekomst kijken. Dan, op de weg, komt de uitroep "Als ik alleen had geweten ...". Als een psychotherapeut die heeft gewerkt met voornamelijk vrouwen en een paar mannen op het gebied van huiselijk geweld, tijdens de counseling sessies kunnen we altijd traceren onaangenaam en ook gevaarlijk karaktertrekken aan het begin van de relatie.

Hier zijn een aantal "rode vlaggen" om uit te kijken voor een nieuwe partner.

1) Hij maakt beslissingen over waar u terecht kunt met weinig of geen inbreng van jou.

2) Hij kleineert uw mening als de twee van je alleen bent en kan bellen u namen.

3) Hij maakt opmerkingen over je in het bijzijn van anderen kleineren en kan praten over je alsof je er niet.

4) Hij kan ruw tijdens het liefdesspel - het maken en zorgen dat u zich schuldig maken je niet bevalt.

5) Hij wil niet om tijd te besteden met je vrienden of familie en dringt erop aan je socialiseren met zijn volk.

6) Hij niet zal uw gebied van deskundigheid erkennen en kan neer wat je doet op de werkvloer - negeren van je prestaties.

7) Hij kan openlijk flirten met andere vrouwen en dan beschuldigen u van jaloers zijn wanneer je object.

8) Hij wordt boos en verliest zijn geduld over trivialiteiten. Blijft boos voor een lange tijd en pogingen om alle argumenten schuld op je.

9) kan de hit wanden wanneer boos.

10) Een van de belangrijkste factoren is dat hij komt op een zeer sterk in het begin van je relatie - veegt u uw voeten - en wil een exclusieve relatie te snel. Veel vrouwen voelen zich gevleid op de intensiteit van de schijn van de man nodig voor een directe verbinding en dus uitzicht op de ongeschiktheid van het.

Dit moet niet worden verward met "liefde op het eerste gezicht", waar een of beide partijen het gevoel een directe verbinding - zonder dat een van de genoemde gedragingen.

Er zijn vele andere factoren die kunnen worden opgenomen - maar als de man in je leven begint het weergeven van de bovengenoemde kwaliteiten - te realiseren zal het niet beter, alleen maar erger. Hij zal waarschijnlijk niet bereid zijn openlijk te bespreken zijn emoties en dat vrouwen de mindere geslacht voelen.

Als deze omschrijving bij je man, draaien - niet lopen - uit zijn leven. De volgende stap zal waarschijnlijk fysiek misbruik.

??? ?? ??? ??