maandag 24 januari 2011

Tips over de voordelen en nadelen van dating in je dertiger jaren


Tegenwoordig meer en meer mensen zijn die in de dating scene in de dertig. In sommige gevallen komen mensen naar de dating scene na een echtscheiding of een langdurige relatie. Echter, dat ISNA € ™ t de enige reden voor zo veel mensen van in de dertig op de dating scene. Veel 30-iets zijn jarenlang bezig geweest de ontwikkeling van een sterke financiële basis, zodat ze kunnen zich veilig voelen in de todayâ € ™ s carrière gedreven wereld. Na het opzetten van hun pensioenregelingen en andere noodzakelijke financiële vangnetten voor de toekomst, nu zijn ze klaar om te beginnen op zoek naar een partner. Natuurlijk, er zijn nog een aantal voor-en nadelen van dating in uw 30Â € ™ s en hier zijn een paar van de voornaamste ...

Voordelen

De meest voor de hand liggende voordeel van dating in je dertiger jaren is uw niveaus van ervaring. Je hebt een beter begrip van mensen en wie je bent waarschijnlijk of onwaarschijnlijk om mee om te gaan. Het is makkelijker voor u om de dieptepunten en hoogtepunten die het leven zo kan gooien op je dat je bent meer kans om te kunnen omgaan met de onzekerheden en verrassingen van dating verwerken.

De volgende voordeel je hebt is je financiële zekerheid. Je kunt veroorloven een vakantie of een familie thuis moet je dating leiden tot het huwelijk. U kunt pikken het lipje van een datum, zonder na te denken. Met andere woorden: bent u financieel voorbereid voor wat de dating wereld kan naar je gooien.

De meest voordeel dat u hebt tijdens dating in uw 30Â € ™ s in uw zelfvertrouwen. De strijd van komende om te begrijpen wie je bent, wat je sterke en zwakke punten zijn en andere problemen die mensen doormaken in hun 20Â € ™ s is achter je. U bent waarschijnlijk comfortabel met wie je bent en niet probeert moeilijk aan te passen aan een bepaalde sociale groep. Dit zelfvertrouwen is zeer aantrekkelijk voor het andere geslacht van elke leeftijd.

Nadelen

De meest voor de hand liggende nadeel van dating in uw 30Â € ™ s is dat je aan het daten bent in uw 30Â € ™ s. U kunt gaan verwachten dat de dating scene te vullen met veel jongere mensen en vraag me af wat je daar doet. Dit gevoel van sociale onveiligheid is vaak voor dat oudere datersâ € | Maar de simpele waarheid is dat vandaag de dating scene kruisen generaties, dus er is geen noodzaak om onzeker over je leeftijd.

Een ander nadeel is dat uw verwachtingen wellicht te hoog. Sinds mensen in hun 30Â € ™ s hebben meer kans om precies te weten wat ze willen kan het moeilijker voor hen om open te stellen voor welke dating ervaringen komen hun weg. Leren los te laten van verwachtingen is een goed idee om met een goede tijd.

Een laatste nadeel kan zijn je gewoontes en routines. Zodat 30 betekent dat u reeds over manieren, die niet alleen kan interfereren met uw dating, maar ook met flexibel met een relatie die kunnen voortvloeien uit uw dating. Leren los te laten van een aantal van uw dagelijkse routines kan u helpen de flexibiliteit die u nodig hebt om een succesvolle dating ervaring te hebben.

De meeste van alle have fun! Houd een open geest en klaar zijn voor de avonturen die todayâ € ™ s scene uit kan ontketenen op je.

Es gibt eine neue Dating-Site f�r Jungfrauen