donderdag 27 januari 2011

Top 15 Dating Fouten jongens maken


Oke jongens, de dames moeten het je nageven - je een heleboel dingen om onze harten te Swoon maken. U ons verrassen door het nemen van het initiatief om ons uit te nodigen uit eten - waar we ongetwijfeld een romantisch diner bij kaarslicht, uren praten, lepel voeden elkaar crème brulee genieten - wacht eens even, zijn dat jouw vrienden van de universiteit over te gaan zitten met ons? En je vraagt je af waarom we later gek. Onnodig te zeggen, soms jongens reis van hun eigen spel met de dames zelfs zonder het te beseffen. Hier is een lijst van de meest voorkomende fouten dating jongens maken - zodat u kunt uw spel onder controle te houden.

7 Things in uw appartement Dat is een weg zal Scare Guy

1. Overdreven bezitterig

Te stoppen. Gewoon, stop. Als het meisje is uit u, ze wil natuurlijk bij je doofus - er is geen behoefte om haar elk uur, complex oproep aan extreme PDA om de wereld te laten zien dat ze van jou, of op haar rug de hele tijd over haar mannelijke vrienden. Het is niet zoet, het is verstikkend, en niemand wil tot op heden een vent als dat. Behalve dat kuiken van Twilight - we raden zijn er een paar hier en daar die in dat hele griezelig bezitterig, verstikking, super jaloers deal.

2. Bruto leefruimte

Dorm room, appartement, huis, appartement, ouders kelder - waar u ook woont, er is geen excuus om te kunnen worden vuil. Nee, het hoeft niet te worden-Suzy Huisvrouw "schoon, maar ze ziet de Doritos kruimels van maart vorig nacht Madness partij, de lege bierblikjes, en de gevreesde vieze sokken rommel van de vloer. Terwijl je vriendin mag niet worden dating u uitsluitend op basis van uw leefruimte, een behoorlijk clean room toont haar dat je niet alleen zorg voor jezelf, maar ook de inspanning om haar gemak voelt in uw huis.

3. Gedraagt zich als een stoere vent

Oh, je hebt spieren en testosteron? We hebben nooit gemerkt. Nee, echt c'mon jongens - meisjes het weet, weet je het, en andere jongens kennen. Je bent een man, grrrrrr. Dus waarom doen sommige jongens beginnen met domme, onnodige vechtpartijen (-ten Kom mijn bro ")? News Flash - vecht gewoon ons bang, niet onder de indruk. Dus gewoon spelen koel en iedereen te redden van de stress.

Hoe het Hof Overleef de luchthaven Food

4. Anders handelen rond uw vrienden

De samenvoeging van de twee werelden van vrienden en GF is een delicate taak (degene die de meeste jongens lijken te bombarderen). Net als je belangrijkste squeeze zou niet willen dat de 411 over de hete chick uw ex-frat buddy vastgehaakt met afgelopen weekend, hetzelfde geldt voor uw bros niet te willen horen over je laatste antiquing excursie. Speel het koele, houden de gesprekken neutraal, en je vrienden zullen je nieuwe meisje zoals zo veel als jij (en hopelijk niet zo veel).

5. Zeggen ze XYZ doen met no follow via

Iedereen heeft een mobiele telefoon deze dagen. Serieus, als je niet hebben sprong op de 21e eeuw bandwagon nog dan ben je waarschijnlijk niet het lezen van dit en hebben meer kans verschansten zich in de bergen het vangen van vis met uw blote handen en worstelen beren. Geval - we wedden heeft u toegang tot een telefoon. Dus stop met het maken van excuses en gewoon bellen een meisje als je zegt je wil.

Gemeenschappelijke oefening Excuses en waarom ze Wrong

6. Flirten met / uitchecken andere vrouwen

De meeste vrouwen hebben een lichte vorm van de groen-eyed monster, "maar het is relatief eenvoudig om het beest op afstand te houden - tenzij je hem gewoon veroorzaken. Dat een snelle blik op de serveerster cha '-chassis? Al te vriendelijk met je collega knock-out? Praten een beetje te veel over Megan Fox? Yep, zal ze merken. We krijgen dat je hormonen hebben - ons vertrouwen wij doen, ook (vooral als het gaat om iemand waarvan de laatste naam is Badgley, Pitt, Damon en) - maar doe jezelf een plezier en hou ze onder controle om ons heen, of jaloezie zal achter de hoofd. En ja, het zal je lelijk.

7. Babytaal in bed

Urban Dictionary omschrijft babytaal als-het schattige wartaal gesproken door 1. Baby's en 2. Volwassenen spreken dieren en baby's. "Het is een bizar fenomeen echt, als volwassene volwassenen om te zetten in brabbelen idioten in de schattige gezichten van hun huisdieren. Dat gezegd hebbende, terwijl het vertederend met puppies en konijntjes, doen meisjes niet wilt worden aangesproken, zoals dat - vooral in de slaapkamer.

8. In verwachting van haar te gedragen als je moeder

Nieuwsflits - vrouwen voeden wezens. Soms ook mannen proberen misbruik maken van hun goodwill en beginnen ze te behandelen meer als moeders dan vriendinnen - vooral in een samenlevingsovereenkomst scenario. Immers, ze is er niet om een mama vervanging - op te ruimen na u, in uw stomerij te nemen, of-een boterham voor je maken "(met dank tienerjongens overal voor bestendigen van deze seksistische opmerking). Kortom, de mens tot mama's jongen en samen krijg je handelen.

9. Het verhuren van uw vrienden bepalen je leven

Dames krijgen - uw Bros, brahs, wingmen, jongens, vrienden, etc. zijn echt belangrijk voor je. Wat vrouwen vinden echt verzwarende, echter, is dat wanneer je laat je vrienden dicteren je leven. Wel eens advies van een vriend like-haar jaloers te maken om haar terug te winnen "Wow, goed een man? - Ze net uitgemaakt met jou. Zien, terwijl hun bedoelingen kunnen goed zijn, ze niet deskundigen, en meisjes zou liever zien dat je in plaats daarvan uw relatie problemen met hen bespreken.

Gezonde leefstijl veranderingen aan te brengen met je man

10. Bedreigd door haar baan

Soms lijkt het alsof de beste manier om een man de toezegging geen test om zijn reactie in te schatten wanneer zijn significante andere is in de put - na alle, iedereen kan ijs en gehuurde films te leveren - maar gauge zijn reactie in het gezicht van het succes. Als de BF is dolblij voor zijn GF, hij is zeker een blijvertje. Echter, veel te vaak zijn mensen bedreigd door het succes van een vrouw - twee woorden jongens - niet cool.

11. Hypocriete normen

Niemand houdt van een huichelaar. Dat irritante-doen als ik zeg, niet wat ik doe "mentaliteit verliest zijn waarde snel - vooral wanneer het vertaalt naar uw relatie. Ofwel voldoen aan de normen die u gaan voor haar, of het risico lopen komende uit als controlerend.

12. Niet met je eigen leven uit haar buurt

Wetenschappelijk gezien, in de eerste zes maanden van dating, dopamine en serotonine-niveaus een piek, het creëren van een vorm van obsessie met uw significante andere. Zodra u de overgang van deze fase, voel je je verbonden met je partner diep, maar beginnen vaak het nastreven van belangen die zijn weggevallen. Vergeet niet de stap waar je begint de uitvoering van deze andere belangen. Niemand houdt van een arme jongen.

Voorjaar Makeover: 10 Manieren om Spruce Up Your Appartement

13. De opvoeding van vorige relaties

Praten over een ex een hoop - of in een positief licht, zoals in-I 'm helemaal in vrede met de situatie, "of in een negatief daglicht - dat wil zeggen, ik kan niet geloven dat ik van dat w - -," een stuurt heel duidelijk, zenuwslopend bericht - hij niet over zijn ex. Opvoeding van het verleden vriendinnen om te gebruiken als munitie in een gevecht is een verschrikkelijk idee - opdat u wilt WOIII beginnen. Je hoeft niet aan haar bestaan te negeren, maar je hebt ook niet hoeft te brengen haar naam in elk convo, hetzij.

14. Het behandelen van anderen slecht

Wanneer mannen zijn in de eerste dating iemand terloops en proberen ze indruk te maken, een grote rode vlag is wanneer ze mensen slecht te behandelen. Hoewel we hopen dat hij niet zal zo ver gaan als aan een tastende ober in een wurggreep, gewoon onbeleefd om een taxi chauffeur of het maken van een scène met de kassier zorgen dames dat ze een narcistische psycho verkering.

15. Opgeblazen ego

Als het gaat om dating, grote ego = grote turn-off. Niemand houdt van een know-it-all met een opgeblazen gevoel van eigenwaarde. Als jongens een groot spel of opscheppen over het verleden veroveringen praten, het maakt meisjes vragen zich af wat ze overcompensatie voor - en de kans bestaat dat ze niet zullen blijven in de relatie lang genoeg om uit te vinden.