donderdag 29 april 2010

Is Online dating veilig?


Klaar om de wereld van online dating te gaan? Is het veilig? Misschien wel en misschien niet, maar dat is aan jou. U hebt om uw privacy te beschermen en ga langzaam met wie je praat. Hier zijn alle regels die u nodig hebt om online veilig daten.

The Basics

Bij het ontmoeten van nieuwe mensen van de dating site, houd je contact opnemen met alleen aan de geschreven voor een tijdje, een paar weken. Probeer en vragen over de persona € ™ s te vragen leven, wat ze doen, wat ze zijn, en zo verder. Maak kennis met de persona € ™ s weet biografie. Als ze wijzen op een vergadering te vroeg, hoef je niet oneens, maar antwoord dat je wilt, zodra je tijd en planning dit toelaat. Haal het eerste contact tot je weet dat de persoon beter.

Verhuizen van de site aan de telefoon

Voordat daadwerkelijk het regelen van de eerste vergadering, probeer en beweeg je contact (als u het wenst) bij telefoongesprek. Hier kunt u nog meer indrukken over de persoon en zelfs proberen en denk dat hun bedoelingen. Houd je aan de telefoon voor ongeveer een week totdat u akkoord gaan met een eerste bijeenkomst.

Bemiddeling bij de eerste vergadering

De beste plek om te ontmoeten in een koffieshop, en gedurende de dag. Probeer een plaats weet je te vinden, en je bent er een beetje bekend. Niet regelen een nachtelijke vergadering voor een eerste bijeenkomst onder alle omstandigheden, dat wil zeggen, als u bezorgd bent voor de veiligheid. De overvolle cafe dag en uur zijn de veiligste. Bewaar deze regel heilig. Probeer ook de eerste vergadering te beperken tot niet meer dan 45 minuten. U hoeft na te denken over uw indruk van de vergadering, de persoon, en hoe je je voelde met hen.

Verzorgen van de First Date

Als u nog steeds bezorgd over de veiligheid (en u zou moeten zijn), moet uw eerste datum weer op zijn plaats met veel mensen. Een goed restaurant, populaire bar of club zijn goede ideeën. De slimste idee is om daar te ontmoeten, en niet de persoon die u ophalen of u kiest de persoon op. Vlak na het werk geeft je dit excuus. Schik je eerste date als dat, en je zult weer de veiligheid van uw kant.

Continue activiteit

Nu dat u uw vertrouwen in de gevestigde persoon die je hebt voldaan van het internet, kunt u gaan naar de normale routine uit, maar doen alleen die dingen waarvoor je je prettig voelt en zelfverzekerd.

Sex and the Internet Partner

Als je hebt besloten om in een seksuele relatie met uw internet partner, moet je ook beseffen dat je niet mag worden het enige dat hij of zij is seeing. Nooit hebben onbeschermde seks, nooit. Uw veiligheid en uw leven kan ervan afhangen.

Meerdere Internet Relaties

Online dating geeft je de gelegenheid om meer dan een persoon te ontmoeten op een tijdstip en verder, zijn de betrekkingen met hen. Statistieken tonen aan dat hoe meer seksuele partners je hebt, hoe groter het risico is bij de aanbesteding zelfs kleine seksueel overdraagbare ziekten. Je kunt niet voorzichtig genoeg zijn in het beschermen van uw gezondheid en persoonlijke veiligheid in deze zaak. Onbeschermde seks mag niet in uw opties.

Find Out Who You Are Dating With DateCheck