dinsdag 27 april 2010

Real World Dating tips die werken


Heads-up, heren. Online dating kan openen nieuwe deuren van kansen met een beetje hulp van echte wereld dating tips die werken. Spice up your matchmaking met een aantal van deze ideeën.

Ziet er graaf. Commentaar op hoe aantrekkelijk ze is. Ja, vrouwen willen weten dat ze zijn mooi, zelfs als theyre online en kun je ook niet zien en hebben geen idee. Dus in jouw communicatie, vragen te stellen die u zou helpen weet het, maar op een onopvallende manier als hoe draag je je haar? En dan zeggen hoe aantrekkelijk dat moet kijken. Vriendelijkheid graven.

Wijs erop of de leuke dingen in het leven limonade leuke dingen van de andere persoon heeft gezegd, mooie daden van de persoon heeft gedaan, goede dingen de laatste tijd op het nieuws, enz. Wees vrolijk, en vergeet deze citroenen in het leven. Zelfs in e-mail een persoon kan schreeuwen, met gebruikmaking van alle hoofdletters. Dus ga naar manieren en vriendelijkheid. Houd vloeken, onvriendelijke opmerkingen, vooroordelen, enz. van uw communicatie. En doe niet anderen. Dus voeg een aantal handige tips voor de echte wereld, dat werk te doen (een groot deel van de tijd toch) in uw online dating vergelijkingen. En de proppen te komen aan de positieve kant van de romantiek en geniet van meer limonade!

Mensen hebben genomen om online dating als een eend kost om waterbecause worksor, althans, het werk kan. Vrouwen zijn in het algemeen, doodsbang van de vergadering een man die ze is chatten met online. Het enige wat ze hebben gehoord over de enge dingen die kunnen happenand, ik moet zeggen, ze hebben het recht om voorzichtig te zijn tot het uiterste. Dat is niet alleen verstandig, maar van vitaal belang. Dus wat is een aardige vent te doen? U bent geen pervert, een seksueel roofdier, of een zonderling. Je bent gewoon een leuke vent op zoek naar het meisje voor je. Je moet geduld hebben. Dont druk op haar om persoonlijke gegevens, zoals haar echte naam of waar ze woont. Houd uw gesprekken licht en leuk totdat ze zich comfortabel voelt met je praten online. Probeer niet om haar rush in vergadering face-to-face. Ze zal denken dat je wanhopig bent of een viezerik. Geduld. Geduld. Geduld. Wees absoluut eerlijk over je fysieke verschijning en beroep. Een goede relatie is nooit geweest en zal nooit worden, gebouwd op leugens en bedrog. Uiteindelijk zal ze achter de waarheid hoe dan ook en daar ben je weer terug bij af.

Een foto is echt de moeite waard dan duizend woorden. Post veel foto's van jezelf doen van uw dagelijkse activiteiten en maken ze full body shots, en niet alleen het hoofd schoten. Als je afspreekt met een meisje in de echte wereld zou ze niet alleen zien je hoofd. Zodra de discussie is geopend over de ontmoeting met face-to-face voor de eerste keer, suggereren dat je te ontmoeten in een zeer openbare plaats, overdag en dat ze een vriendin met haar mee te nemen. Immers, je hebt niets te verbergen. Je hebt haar de waarheid verteld over jezelf en ze heeft al heel wat gezien van de foto's van jou. Het enige wat overblijft is om haar veilig voelt u te ontmoeten.

Door Nicholas Tan

Michelle Obama's Dating Tips