woensdag 7 april 2010

Nieuwe studie - Got To Kids Love To Get Vrouwen


Vrouwen op zoek naar een langdurige relatie als mannen die graag kinderen - en ze kunnen vertellen welke jongens misschien wel interesse zou hebben in steeds vaders alleen door te kijken naar hun gezichten.

Dat zijn enkele van de bevindingen van een studie van studenten woensdag gepubliceerd in een Brits wetenschappelijk tijdschrift.

"Dit onderzoek suggereert dat vrouwen het oppakken van signalen van gezichtsuitdrukkingen die misschien verband houden met vaderlijke kwaliteiten", zegt James Roney, de Universiteit van Californië in Santa Barbara psycholoog en hoofdauteur van de studie. "Hoe meer ze ervaren de mannen als wens kinderen, hoe meer kans dat ze konden zien met een langere-termijn-relatie."

Experts zeggen dat de evolutie blijkbaar heeft vrouwen aan mannen die geïnteresseerd zou zijn in het uitdragen van de soorten door het verhogen van een familie te erkennen geprogrammeerd.

De studie was niet allemaal slecht nieuws voor de mannen niet geïnteresseerd in vestigen. Het is gebleken dat vrouwen kan kijken naar de gezichten en mannen erachter te komen wie van hen hebben de hoogste testosteronspiegel. Die mannen - de meest mannelijke gewaardeerd door de vrouwen - blijken alleen de soort kerels ze het zouden willen zijn voor een gooi.

"Vrouwen maken heel goed gebruik van alle informatie die zij krijgen van het gezicht van een man", zegt co-auteur Dario Maestripieri, universitair hoofddocent van de vergelijkende menselijke ontwikkeling aan de Universiteit van Chicago. "Afhankelijk van wat ze willen en waar ze in hun leven, zij deze informatie gebruiken anders."

In de studie, gepubliceerd in Proceedings of the Royal Society B: Biological Sciences, onderzoekers gekeken naar een groep van 39 mannen in de leeftijd van 18 tot 33, aan de Universiteit van Chicago. Elke man was 10 getoond paar foto's en silhouetten, een van een volwassene en de andere van een baby, en gevraagd om hun voorkeuren. Ondertussen werd hun speeksel getest om testosteron te bepalen.

Foto's van de mannen in het gezicht werden vervolgens aangetoond dat 29 vrouwen in de leeftijd van 18 tot 20, aan de Universiteit van Californië in Santa Barbara.

De vrouwen werden gevraagd om de mannen op vier kwaliteiten: "houdt van kinderen ',' mannelijke ',' fysiek aantrekkelijk" en "soort". Daarna werden ze gevraagd om hoe aantrekkelijk vonden ze elke man voor de korte termijn en lange termijn romantiek.

De studie vond vrouwen deed het goed op cijfer mannen op hun belangstelling voor baby's, en degenen die zij hadden over het algemeen mannelijk beoordeeld hogere testosteronspiegel dan de anderen.

Bijvoorbeeld, de mannen die aangegeven dat ze graag kinderen het meest werden gewaardeerd als boven het gemiddelde in de smaak kinderen door 20 van de 29 vrouwen. De mannen die toonden geen interesse in kinderen werden goed beoordeeld als onder het gemiddelde in deze categorie met 19 van de vrouwen.

Hoe hoger de vrouwen beoordeelden de mannen voor mannelijkheid, hoe hoger ze werden beoordeeld als potentieel op korte termijn romantische partners. De hogere nominale ze mannen om hun interesse in kinderen, hoe hoger ze werden beoordeeld voor de lange termijn romantiek.

De functies aan te duiden dat het onderzoek heeft een hoge testosteronspiegel stelde onder meer een prominente kaak en een zware baard.

De bevindingen kwam niet als een verrassing voor degenen die de werkzaamheden van het bestuderen van menselijk gedrag - en liefde.

"Wat deze studie illustreert is dat er genetische programma's die verhoging van overleving van de soort, want er zijn vrouwen die hormonen in hun reacties zijn cuing aan de hormonen van de mannen," zei Dr Daniel Alkon, wetenschappelijk directeur van het Instituut voor Neurowetenschappen Blanchette Rockefeller in Morgantown, W.Va., en Washington.

Of zoals Kristin Kelly, een woordvoerster van de online dating service Match.com, het formuleerde: "Ze noemen het 'liefde op het eerste gezicht' voor een reden. Ze zegt geen 'liefde op het eerste zin', 'liefde op het eerste woord "

Het is onduidelijk net wat over de mannen de gezichten van de vrouwen uit getipt over hun interesse in kinderen. Terwijl Maestripieri raadt het misschien iets te maken met "een meer afgeronde gezicht, een zachter gezicht," zei de Roney antwoord kan worden gevonden in de uitdrukkingen op de gezichten van de mannen.

Hij legde uit dat na de studie werd afgerond, vijf afgestudeerde studenten werden gevraagd om op een schaal van 1 tot 7 of de mannen keken boos of blij. Hoewel de mannen kregen de opdracht om een neutrale uitdrukking op hun gezichten wanneer gefotografeerd hebben, keek een aantal kennelijk gelukkiger dan anderen.

"Het leek erop dat de mannen die meer kinderen opgevangen in die test een gelukkiger of meer tevreden blik op hun gezicht" had, zei hij.

AP

Miksi Sinun ei pit�isi pelotella Attractive Women