dinsdag 13 april 2010

Tips om meer maken


Als je terug te denken op de dating je hebt gedaan, de meeste dateert vermoedelijk daalde in de OK-categorie. Van tijd tot tijd zul je een die is gewoon verschrikkelijk zijn. Dan zijn er degenen die zich onderscheiden als een goede en leuke date. Dit zijn uw "Best Data". Hoewel wat deze "beste data" zal van persoon tot persoon verandert, zullen bepaalde gemeenschappelijke factoren worden tussen deze data het beste. Door ervoor dat u de gemeenschappelijke factoren in aanmerking kunt u uw kansen verhogen van het hebben van goede, leuke data vaak.

De eerste factor is de compatibiliteit. Als jij en je date zijn met een goede tijd, genieten van elkaars gezelschap en zijn makkelijk in de omgang of zelfs boeiende gesprekken, dan bent u compatibel. Veel mensen denken dat ze moeten hebben romantische of seksuele vonken er off all over the place verenigbaar te zijn. Dat is gewoon niet waar. Als je samen dan is een goede datum is in de kaarten.

De volgende factor voor een prachtige dag is de plaats waar u voor een date. Het zou een unieke gebeurtenis zoals een concert, dat is een "once in a lifetime event". Misschien het opzetten van een activiteit tot op zekere opwinding en herinneringen te creëren. Het kan zelfs iets eenvoudigs als een fast food gezamenlijke als de twee van u hebben een goede verstandhouding en samen genieten van tijd doorbrengen.

Een andere factor is hoe je de tijd verstrijkt. Als je terugkijkt op de dag en vergeet niet een partij of een bijna continue lachen, dan was het een geweldige dag. Eigenlijk, zo lang als de tijd ging snel voorbij, aangeeft dat je plezier hebben, je had een goede dag. Als de tijd sleept, goed, beter geluk de volgende keer.

Zolang je een goede tijd te hebben en wil niet dat je iets anders dan je date is goed genoeg doet. Gooi in een aantal leuke activiteiten en evenementen (zoals het een concert in een mensenleven), dan heb je een grote dating geschiedenis die je terug kunt kijken op de tijden lijken langzaam of vecht je met je partner. Een beetje inspanning en de meeste van uw dating ervaring kan worden onvergetelijk.

Secure Speed Dating