maandag 14 februari 2011

Een fast track om lief te hebben?


Volgende keer dat iemand geeft je een signaal in het verkeer, kan het niet zijn om een bocht naar rechts te geven. Of om u uit te nodigen om te racen. Of zelfs naar Road Rage uit te drukken.

Het zou het begin van iets romantisch te zijn.

De snelweg is uitgegroeid tot de volgende stop op het internet dating scene. Een gratis website, Flirtingintraffic.com, debuteerde zes maanden geleden als een manier om mensen die te vangen elkaars ogen door via link.

"De haak is dat iemand je kan ontmoeten in plaats van nooit je weer te zien na de licht verandert", zegt Jennifer Litz, 24, van San Antonio. Een blogger, werd gekozen Litz vorige maand uit honderden kandidaten op de website flirten expert te zijn.

Site-bezoekers kunnen een online biografie en uploaden van een hoofd geschoten. Ze krijgt een Flirten ID dat kan worden afgedrukt op een ovale sticker. Bestuurders kunnen flirten achter het stuur of breng hem verder door het noteren van de ID en kennismaking online.

Sommige mensen zuchten bij de gedachte, zien flirten als een meer rijden afleiding op een lijst die ook chatten op een mobiele telefoon, tv kijken, make-up en eten. En wetshandhavers zeggen dat het kan aantrekken, iemand gevaarlijk.

Maar Litz zei het flirten kan worden subtiel - "Blijf niet hangen uit het raam en zwaaien" - en relatief veilig, omdat mensen in eerste instantie communiceren op de website in plaats van persoonlijke e-mail. De site meer dan 1 miljoen hits had in juni en heeft zich teruggetrokken in 7500 de leden het hele land.

Vrijage van achter het stuur helpt mensen kandidaten schiften op een manier die veel websites niet, Litz gezegd.

Mensen kunnen direct vertellen of ze voelen de "vonk" Velen zijn van mening van cruciaal belang om een relatie, zei ze. De aanpak is efficiënter en realistischer zijn dan waden door oude foto's sommige mensen berichten op dating sites of proberen om een gesprek te maken in een bar.

De bumper stickers die flirt gebruiken als ID kost $ 4,99, hoewel spaarzame mensen kan uitprinten hun eigen in zwart en wit op zelfklevende etiketten, zei Ilyse Shapiro, een site publicist in Wynnewood, Pa

De site oprichters van denken over het aanbieden van een regenboog bumpersticker voor homoseksuele mensen. Het zou een tijdsbesparing voor mensen als een Fort Worth, Texas, vrouw, 24, die zich heeft ingeschreven op de site om te zoeken naar andere vrouwen.

Wat romantiek asielzoekers liever in het verkeer flirten zonder dat een website als een go-between.

Een maand geleden, Angela Clements gedrukte kaarten met haar voornaam, haar telefoonnummer en een foto van een roos gedrukt in roze letters. Ze heeft gegeven kaarten aan ongeveer een dozijn mannen.

"Het draait allemaal om multitasking", aldus Clements, 35, een uitvoerend medewerker die werkt in de telecommunicatie. "Ik cijfer is gebruik te maken van uw tijd."

Immers, de gemiddelde persoon in Dallas-Fort Worth in de file ongeveer 60 uur per jaar - van het land zesde ergste patstelling, volgens de Texas Transportation Institute.

Clements zei haar directe benadering heeft geleid tot aangename data.

Maar sommige jongens ten onrechte cijfer ", snelle auto, snel meisje" toen ze haar zilveren Pontiac G6 plek met een schuifdak.

Sommige mensen zijn zenuwachtig door in-verkeer ouvertures, onder hen Matt Hurd, 31, een sanitair / verwarming / airconditioning specialist.

Terwijl in zijn truck bij een stoplicht, zag hij een vrouw op zoek naar hem in haar zijaanzicht spiegel.

"Ik zag haar mond bewegen en dacht dat ze was cussing op het eerste," zei hij. "Ik reed snel en geslaagd voor haar, maar ze verweven in en uit auto's te krijgen voor mij. Ze reed mijn bumper, dan trok en hield gelijke tred met mij. Ik had om naar te kijken, dan trekken en ze heeft de telefoon signaal."

Hij trok voorbij, en ze gaf hem een kaart met de boodschap "Wanna Be Friends?" en haar naam en telefoonnummer.

Hurd zei dat hij liever minder agressieve vrouwen.

"Het verontrust me," zei hij. "Ik dacht misschien dat ze wilde me te lokken naar haar hol, zodat zij en haar man kon me vermoorden."

Goed punt, zei Tommy Williams, hoofd van de politie in Kennedale, Texas.

Een flirt kan de heer of Miss Right worden - of een stalker of nog erger, zei hij.

Clements zei dat ze dringt aan op ontmoeting met een man in een openbare plaats. Ze wil niet met de hand uit haar kaarten in het donker. En ze op de rem trapte, figuurlijk gesproken, toen een 20-iets wilde om haar te ontmoeten in een hotel om 2:30

Soms zijn haar vooruitzichten verbaasd.

"Een man dacht dat ik probeerde hem hij had een lekke band te vertellen," zei ze.

Maar Litz zei dat de verwarring zal opruimen als het woord komt uit.

"Als je de persoon eruit ziet en hebben dat de eerste oogcontact en ze niet hebben geprobeerd om de weg-rage je, misschien bij de tweede licht kun je de oogcontact te houden en kijk of je kunt een soort van scherts te gaan zonder te crashen te krijgen , "zei Litz.

"Als je dat kunt doen, dat belooft veel goeds voor uw toekomstige communicatie."

Terry Lee Goodrich, McClatchy News Service