dinsdag 22 februari 2011

Tips Te vermijden Dating betreurt


Als je aan het daten bent, kunt u terugkijken op uw datum en vraag me af als je fouten hebt gemaakt. En als je erover nadenkt, kan je beginnen met dingen die je niet mag hebben gezegd of gedaan te identificeren. Dit leidt automatisch spijt. Als we spijt over een datum in het verleden hebben en we hebben niet een andere datum later te proberen en make-up, dan kunnen we onszelf de schuld onnodig.

Een reden voor zelfspot kan zijn dat je jezelf de schuld te geven voor het niet zelf op de datum. Veel mensen zullen spenderen zoveel tijd aankleden voor een datum dat ze vaak vergeten om zichzelf te zijn. Dit is vaak een van de grootste spijt van een datum gegaan slecht, omdat je misschien later spijt van dat de persoon die je met niet naar de echte zie je.

Nog een van de gemeenschappelijke betreurt het over controversiële onderwerpen op een datum, zoals de politiek. Het is beter niet te praten over dingen die je hebt sterke meningen over. Het is beter om te praten over controversiële dingen nadat je hebt gekregen om je date een beetje beter te leren kennen. Verpesten een leuke date met een verhit debat is een van de meest voorkomende betreurt.

Een ding dat vaak moeilijk is om make up your mind is over het niveau van intimiteit die je laten zien op je date. Als je date is zeer gevoelstype en je niet bevalt, dan zorg ervoor dat zij weten. Als je date is zwaar flirten en het maken van passen op je dat je je ongemakkelijk laat ze dan weten.

Ten slotte, als je date niet terug te bellen je gewoon laten gaan. Er is geen enkel punt in het hebben van enige spijt. U kan zich goed voorstellen dat de problemen niets te maken met de vraag waarom je date nooit meer terug geroepen hebben. Het is waarschijnlijk dat hij of zij niet terug zou bellen, zelfs als u had gedaan iets anders. Kortom, gewoon accepteren dat er soms een datum niet goed gaat. Leren en ga naar de volgende. Het is het beste dat je jezelf niet druk te veel, zodat u een goede tijd te hebben en uiteindelijk vind je een goede relatie.