zaterdag 26 februari 2011

Het Holiday Dating


Er gaat niets boven een warme nieuwe vriend naar je warm te houden tijdens de feestdagen. Helaas kan vakantie vriendje etiquette lastig zijn.

Geschenken of geen cadeautjes?

Terwijl je gevonden hebt ten minste 20 schattige cadeaus aan uw duizeligheid te drukken, is hij in het geheim doodsbang. Misschien is hij niet zeker of hij klaar is om te kopen je iets duurder. Hij weet vrouwen zoals sieraden, maar is het niet een beetje te vroeg en te doen toekomen? Of wat als je verwacht een ring en hij stelt je teleur met een ketting? Elke andere gave die hij denkt genomen kunnen worden op de verkeerde manier. Lingerie kan erop wijzen dat hij denkt dat je een lustobject. Cookies of de boor hij denkt dat je nodig hebt suggereren dat hij denkt dat van u als zijn moeder. Hij heeft geen idee wat jurk of schoenmaat je bent. Alles is anders fantasieloos.

Dus geef het nieuwe vriendje een pauze en gaat ermee akkoord vooraf niet aan elkaar cadeaus te kopen. In plaats daarvan eens om het geld te besteden aan een leuk avondje uit.

Kantoor partij?

De uitnodiging voor uw kantoor partij gesteld dat u en een gast zijn van harte welkom. Heeft u introduceren de nieuwe beau aan uw collega's?

Waarschijnlijk niet. Laten we beginnen met de voor de hand liggende: Bureau partijen zijn niet bijzonder leuk voor iedereen, maar de werknemers. Echtgenoten en significante-anderen zitten achter bij je, gedwongen te lachen om grappen die ze niet begrijpen. Dan is er de kieskeurig baas - of zijn vrouw - die kijkt alles wat je doet. Wil je echt je vriendje om dit soort van druk onderwerp zo snel in de relatie? Wat als hij niet aankan? Er is niets erger dan dat het onderwerp van het water koeler roddels, omdat je date dronken en dansten op de tafels.

Familie partijen

Ja, het is vreselijk om tante Betty kraai te horen over hoe jij bent de enige single persoon in de familie. Je kunt je voorstellen de triomf van het tonen van tot haar jaarlijkse soiree met je man aan je zijde.

Doe geen moeite. Families zijn berucht voor het ponsen van nieuwe vriendjes te vinden zijn ergste attributen en de vakantie zal ze niet tegenhouden. Als jij en je vriendje zijn niet klaar voor hem om de familie te ontmoeten - ongeacht de vakantie - dan wachten tot je bent.

De vakantie kan een beetje eenzamer zonder uw nieuwe man aan je zijde te zijn, maar neem het hart. Er gaat niets boven de opwinding van het verlaten van de partij vroeg voor een zoete kerst rendez-vous!

Weed Seznamka