woensdag 23 februari 2011

Online Dating voor de drukke Werken Professional


Ellicott City, MD (PRWeb) 6 december 2010

Jonge professionals zijn een geweldige aanvulling op de meeste bedrijven en Fortune 500 bedrijven hebben zich gerealiseerd dat voor decennia. Ze zijn ambitieus, energiek, en op zoek naar hun waarde te bewijzen zichzelf en hun superieuren. Vele malen, deze jonge professionals zijn enkel en hebben geen familie verplichtingen bij te wonen om, zodat ze in staat zijn om langer te werken, meer veeleisende uren en hun carrière verder te ontwikkelen op een snelle tarieven. Dit laat meestal te weinig tijd te besteden aan relaties en dating. Echter, er is een oplossing voor dit probleem: online dating. Het is snel, handig en relatief goedkoop. Belangrijker nog, het is erg efficiënt - mensen kunnen doorzoeken en te leren over tientallen potentiële kandidaten zonder hun laptop te verlaten.

Momenteel Match.com en eHarmony.com zijn de grootste dating websites beschikbaar. Echter, veel speciale websites die zich richten op specifieke demografische gegevens zijn bloeiende te wijten aan het feit dat het versmalt de pool van potentiële kandidaten om meer geschikte wedstrijden.

TheCityClique.com gelanceerd in november 2010 en is exclusief ontworpen voor het college-opgeleide, energieke, werkende professionals die wonen of werken in de stad. Het bedrijf geeft momenteel de leden die zich aanmelden een gratis, een jaarabonnement (120 dollar waarde) als een promotie.

Gemaakt door een team van voormalige Fortune 500 professionals, TheCityClique.com is zeer eenvoudig te navigeren en is een leuke plek waar professionals elkaar kunnen ontmoeten mensen die dezelfde levensstijl en zijn geïnteresseerd in een serieuze relatie.