zaterdag 28 mei 2011

De voors en tegens van Online Dating


Door Jon Tingley

Ik ben verheugd u terug deze week met een column over online dating en aansluitingen. Het is een koude die er zo velen van u misschien wel denken van af te zien van de temperaturen onder het vriespunt en overvolle bars in het voordeel van een laptop en webcam. Over winterstop, plaatste ik een enquête voor de lezers te nemen over online dating, want ik wilde een nauwkeurige gevoel van lezers ervaring met het gereedschap te krijgen. U kunt de enquête door een bezoek http://bit.ly/ftingley

Het blijkt dat 60 procent van de mensen die de enquête nog nooit een online profiel of persoonlijke advertentie gemaakt. Dat schokte me. Toen dook ik een beetje dieper en zag dat als je break it down door seksuele geaardheid, 85 procent van de homoseksuele respondenten zeiden dat ze hebben een online profiel aangemaakt, terwijl slechts 28 procent van de hetero's gemeld te doen.

Mijn studie is verre van wetenschappelijk en mijn resultaten zijn niet overtuigend, maar die sprong is moeilijk te negeren. Deze resultaten maken het lijkt online romantiek sites worden voornamelijk gebruikt door jonge homo's (75 procent van de respondenten onder de leeftijd van 24).

Gay of niet, online dating is iets dat heeft meer gemeengoed worden in de laatste paar jaar. Wat gebruikt om een ​​stigma is nu een instrument dat constant is geadverteerd op tv en is de go-to bron voor gescheiden soccer moms en Twinky gay jongens gelijk. Als u denkt over het proberen van een online dating service, je moet weten wat je krijgt jezelf in.

Dating diensten zijn niet goedkoop

Voor volledige toegang tot hun diensten, de meeste bedrijven rekenen meer dan $ 30 per maand. Toegegeven, een aantal bedrijven bieden gratis of beperkte versies van hun diensten, maar ze verbleken in vergelijking met wat je krijgt als je hoest het deeg. De enige sites die lijken te grote functionaliteit en het publiek gratis aan te bieden zijn PlentyofFish.com en Manhunt.com, en de motivaties van een Manhunt gebruiker kan worden twijfelachtig. Zelfs zo, denk je echt wilt uw beperkte middelen besteedt aan het zoeken voor een virtuele partner?

De meeste mensen zijn niet succesvol

Veel mensen zijn zeer succesvol in hun online zoekopdrachten. Uit mijn onderzoek, het leek alsof de mensen die vonden een leven-partner online waren ouder, meer volwassen, en wist precies wat ze zochten. Van de mensen die nam mijn enquête, die op zoek waren naar een relatie, de meeste niet vinden wat ze zochten voor online. Online diensten zou geweldig zijn voor de korte termijn romances en aansluitingen, maar het kan moeilijk zijn om duurzame liefde te vinden.

Ontmoeting kan onveilig zijn

Ik heb dit al eerder benadrukt, maar elke keer dat je iemand bent bijeenkomst voor de eerste keer dat u moet voldoen op een openbare plaats. Op een plek met getuigen zal helpen als de persoon die je bent vergadering is bedoeld om u schillen en u gebruiken als een lampenkap. Ook proberen om iemand wat uw plannen zijn voor de nacht in het geval er iets mis gaat vertellen.

Het kan tijdens een

Een heleboel mensen denken dat, net als vele andere online diensten, online dating zal instant bevrediging bieden. De waarheid is, online dating is dat niet verschilt van de ouderwetse soort: er zijn nog veel verliezers zijn die zal verstoppen uw inbox met lastige boodschappen en Hello Kitty emoticons. Als u bereid bent te waden door een oneindig aanbod van profielen, verwachten dat de eerste 25 of 50 zijn waarschijnlijk blindgangers.

Wonderen gebeuren

Geloof het of niet, sommige mensen eigenlijk liefde vinden online. Die reclames zijn niet tegen je liegt. Als u hebt geprobeerd traditionele datering en hadden niet een beetje geluk, misschien het creëren van een profiel en zien hoeveel Knabbel u krijgt is niet zo'n slecht idee. Gewoon niet al je eieren in een mand en vergeten dat het ontmoeten van mensen in persoon is nog steeds een effectieve manier om datum.

Het kan pijn doen

Als je iemand face-to-face te ontmoeten, de meeste mensen zijn minder geneigd om een ​​lul om u te zijn, maar, online, iedereen heeft vrij spel om alle shit over je heen. Als je een profiel hebt en niemand contact met u op of mensen zijn gewoon negeren je berichten, misschien is het niet voor jou. Het is heel moeilijk te vertegenwoordigen je hele zelf online. Als je bat-shit gek en wilt verbergen dat dit het medium voor u zijn. Maar denk niet dat je eventueel kan weten hoe een persoon werkelijk is door het lezen van hun profiel. Er zijn een heleboel fantastische mensen zijn die zullen nooit een date online.

Niemand kan de toekomst en, in tegenstelling tot populair geloof voorspellen, kan je echt niet van plan die de liefde van je leven zal zijn. Ik ben al bij als voor bijna een decennium en hebben slechts een paar goede vrienden en een stapel klootzakken om te laten zien. Nooit offer wie je bent om te settelen. Neem de tijd om een ​​kwaliteit match te vinden.

Citas y la llamada telefónica borracho