donderdag 26 mei 2011

Hoe geheel u zonder uw man?


Door Samantha Brett

Het is een algemeen erkende waarheid die gekke dingen gebeuren met enkele meisjes. Er was de man die loog over het feit dat een bankier, en bleek te werken bij een dierenwinkel. (Niet dat daar iets mis mee is. Het was de leugen dat was het probleem.) Er was de man die loog dat hij een Cleo vrijgezel, en bleek een 20-jarige werkervaring man die gewonnen worden van de bachelor- outfit op het evenement in de hoop op het krijgen van zijn vastgelegd. Er was de man die gelogen maanden over het feit dat hij enkele ... toen hij een vriendin van twee jaar had. Er was de cokesnuiver advocaat, de financiële man sleazy, het internationale model, de Playboy acteur, de Franse publicist, de Canadese barman ... alle teleurstellingen. Alles wat een verspilling van tijd.

Maar als je geweest bent in een lange-termijn relatie voor meer dan een half decennium, en je opeens enkele te vinden in een stad gevuld met begeerde vrijgezellen (man droogte? Pah!), De dating wereld wordt je oceaan. En word je de kwetsbare vis wachten tot een van hen om je op te vangen. Hoe dieper de haak graaft in (en hoe beter hun pick-up line, hun bekwaamheid en hun zoenen dating game) hoe slechter de man kan blijken te zijn. En zo leer je een deurklink van een partij over de stand van mannen, vrouwen, verwachtingen, casual seks, regels, je alcoholtolerantie en jezelf.

Nou soort. Tenminste, dat is wat mensen voortdurend vertellen u graag. "Het is allemaal een leerproces!" Zeggen ze. "Neem deze tijd om jezelf te leren kennen!" Zij adviseren. "De rechter heeft je nog niet gevonden!" Ze beloven. God, hoe bloederig misselijkmakend.

Advertentie: Verhaal gaat verder onder de

Maar als dit allemaal klinkt vreemd vertrouwd, niet fret. Je bent niet de enige. Ik zag een toneelstuk in het Darlinghurst Theatre op het weekend dat maakte me ineenkrimpen. Vaak Titled Ik vind dat ik ben naakt, de hoofdpersoon Izebel vertelt haar ervaringen (vaak tegengekomen naakt), problemen (vaak alcohol aangewakkerd) en onhandig dating momenten (vooral die waar ze spuugt een mond vol sperma behoren tot een man, wiens naam ze niet eens weten) tijdens haar zoektocht naar Mr Right te vinden.

Elke dating scenario dat zij handelingen verricht - de Playboy, de jongen, de one-night stand, de aardige man, degene die lijkt te zijn Mr Perfect en vervolgens blijkt te zijn homo - klonk vreemd vertrouwd. Ik lachte en kromp ineen heel het spel, zich afvragend of alle mannen dat moderne vrouwen te ontmoeten zijn exact hetzelfde - het lezen van enkele vooraf geschreven script rokkenjager ze weten garandeert hen de toegang tot de broek van het fragiele meisje dat ze op woo proberen voordat gaan ze over naar de volgende.

Krijgen in een gesprek met iemand over hun single dagen en ze hebben allemaal horror verhalen. Mijn prachtige vriendin, met wie we bellen Jess, trakteerde mij met het verhaal van wandelen in op vier verschillende vriendjes (ja vier), allen van wie ze naakt en verward in hun lakens op een zondag ochtend gevonden, nadat ze niet kon krijgen houd van hen het hele weekend - met een andere vrouw.

Toen ik Jess vragen of ze denkt dat het iets te maken heeft met haar keuze in mannen (of als ze weigerde seks met hen te hebben), ze zei was het antwoord niet een duidelijke.

"Het had niets met mij te maken. Veeleer is het de Playboys, die zijn degenen die niet verlegen om met je praten. Zij zijn degenen die je ophalen, wijn en dineren je en voer je alle lijnen over het huwelijk en baby's die u wilt horen. Ze touw dat je in en vervolgens, omdat al hun vrienden te playboys, ze denken dat het acceptabel is. Ze allemaal over praten achteraf en waarschijnlijk lachen, sloeg elkaar op de rug. "

Een vrouw had een aantal bedwelmende advies. "Er zijn twee soorten van alleenstaande mannen," zei ze. "Er zijn de playboys, en er zijn de normale aardige jongens. Weet dat je niet alleen bent als je f *** ed over. "

Maar zelfs als u voldoet aan de aardige vent: de Mr Right, die draagt ​​uw portemonnee en brengt je kippensoep als je een koud kreeg en er slechter uit dan Lindsay Lohan - zelfs de relatie met hem kan brengen over een aantal argumenten bedwelmende, moeilijke tijden en een gevoel van verlangen naar het enkele dagen toen je zorgeloos en onafhankelijk en kreeg twee minuten noedels in bed te eten tijdens het kijken naar Desperate Housewives.

"Getrouwd leven is niet zo eenvoudig als iedereen denkt", zegt een pas getrouwde vriend, die voelt alsof ze haar identiteit verloren, haar vonk en haar levenslust door zich zo ondergedompeld in haar relatie.

"We hebben een paar problemen en soms mis ik die enkele dagen dat ik de vrijheid om te doen wat ik wilde had. Koesteren. Want zodra het voorbij is, is het voorgoed voorbij. "

Dit betekent dat, ondanks de overvloed van slechte data, CADS, leugenaars, bedriegers, verwarrende regels en veel te veel games voor iedereen gezond te houden, je hebt te geloven dat single zijn is gaan naar de beste tijd van je hele leven. De meest zorgeloze, leuke en frivole.

Tuurlijk, kunnen veel eenlingen nu niet te zien dat recht. Ze vertellen me dat ze zo bloederig vervelen zonder dat iemand van televisie kijken met op de bank, dat ze het gevoel dat krabben hun eigen ogen. Maar dan zijn er mensen die de magie in het alleen zijn. In "het vinden van zichzelf" (seriously!). Bij het verkrijgen van een hobby. En in zijn geheel als een persoon zonder een andere persoon om hun leegte op te vullen.

Mijn leven coach vriend Alina Berdichevsky zei iets heel interessant: dat je partner moet alleen een extra 10 procent toe te voegen aan uw reeds verbazingwekkende leven, die ten minste 90 procent geheel. En als je dit principe te volgen, misschien zal het makkelijker worden om jezelf te verliezen in de relatie of ...