vrijdag 27 mei 2011

Wedding crasher maakt af met contant geld echtpaar


Garden Grove, Californië â € "Anthony en Jennifer Smith vertrokken voor hun huwelijksreis Florida eerder deze maand denken ze hadden genoeg geld giften hebben overeen te komen na hun reis.

Maar toen het bruidspaar terug, wat slecht nieuws zat te wachten: de meeste van hun huwelijk geld werd gestolen door een envelop-ingrijppunten dief die hun opvang neergestort, zonder dat iemand het merkte.

"Je hebt nooit denken dat het gaat gebeuren, weet je, aan u," Anthony Smith zei dinsdag op Good Morning America van ABC. 'Je bent te vieren, met een goede tijd, en dan ga je op je huwelijksreis en je een vent net beslist dat hij moet nemen alles. "

De goed geklede man wordt geloofd te hebben aan de haal met maar liefst $ 1.500 in contant geld giften, aldus de politie.

Hij werd opgenomen op een surveillance tape het naderen van een doos met cadeau enveloppen bij de Smiths '17 augustus huwelijksreceptie. Hij voor het eerst benaderde de doos met een envelop van zijn eigen, maar in plaats van hem in, hij liep weg. Vervolgens keerde hij terug en pakte de doos van enveloppen.

"Hij is net ging meteen voor het geld," zei Jennifer Smith.

De dief wist zelfs op een blauwe en bordeauxrode outfit â € slijtage "net als de kleding gedragen door de leden van de bruiloft, zei ze.

"Misschien vond hij uit een gast?" zei ze. "We weten het niet zeker."