woensdag 4 mei 2011

Mobile Apps Romance On The Go


Door Suzanne Phan

In deze dag en de leeftijd is er een slimme telefoon aanvraag voor zo ongeveer alles, en dat geldt ook dating.

"We zijn nu allemaal over directe toegang," app gebruiker Blake Floweree gezegd.

En in tegenstelling tot online dating websites, de nieuwe smart phone apps hebben geo-locatie, waardoor u te komen met mensen die in de buurt van je meteen. U kunt een foto van die persoon, hun profiel lezen, en zelfs zien waar ze zijn.

Sommige mensen zeggen dat ze gebruik maken van de apps voor meetups. Anderen zeggen dat ze sociale krijgen in een heel andere manier - met behulp van hen een eenvoudige manier aan te sluiten.

Floweree, een iPhone-gebruiker is de gebruikte app Skout om een ​​vrouwelijke date te vinden - maar de app kun je kiezen voor de mannen en vrouwen die u zoekt.

"Het is een goede ijsbreker," zei Floweree. "Je moet gewoon downloaden van de app. En het is gratis. Het is erg cool. Ik zeker van genieten. "

Floweree en vele anderen gebruikers zei dating apps maken het gemakkelijker te komen met een persoon.

"Ik denk dat het geweldig is," dating app gebruiker Jenee Darden gezegd. "Ik vind het geweldig voor mensen die verlegen zijn."

"Het is een stuk eenvoudiger dan vergadering in persoon", aldus Greg Friedanbach, die gebruik maakt van een homo dating app genaamd Grinder. "Ik hou echt niet geraakt op of opgehaald bij de club."

De apps al kunnen sommige e-flirt om interesse te tonen. Als iemand valt je oog, kunt u antwoorden met een boodschap: een "woof" op Scruff, een "knipoog" op Skout.

"Welke is een soort van" He, ik ben geïnteresseerd. Bent u geïnteresseerd, ook? "Floweree gezegd.

De locatie-enabled functie zou kunnen maken wat ongerust over de veiligheid. Maar gebruikers zeggen dat ze niet te veel zorgen omdat geen van de programma's bieden bijzonderheden.

"Het kan zeggen dat je weet net als 2.500 voet, um, of het kan 3,6 mijl afstand van zeggen," zei Friedanbach.

Ruiz zei dat als het te krijgen is te dichtbij voor comfort, "Ik teken af. In ongemakkelijke situaties, onderteken ik af. "

In veel gevallen is er ook een blok-knop kunnen gebruikers duwen.

Veel gebruikers genieten duidelijk van de manier waarop technologie is hen te laten remix van hun sociale leven - te draaien oude tradities van flirten in een mashup van Match.com en Foursquare.

Of als app gebruiker Patrice Coleman zei: "Het is 2011. Alles is mogelijk. "

Proč kontrolní seznamy jsou špatný nápad Při jsou jednolůžkové a Seznamka