dinsdag 10 mei 2011

Meer vrouwen naar online dating sites


Proberen om een ​​partner te vinden online? Nieuwe gegevens blijkt dat het moeilijker voor vrouwen dan voor mannen.

Te weten: eHarmony bezoekers zijn 69 procent vrouwen, op de Katholieke Match is het 72 procent, en op Love-Access.com maar liefst 87 procent zijn van het spinrokken geslacht, volgens de gegevens bedrijf Hitwise.

De nummers - welke maatregel het verkeer, niet het lidmaatschap van de specifieke locaties - ter dekking van de week die eindigde 10 februari. De vrouwen en mannen lijkt meer te worden uitgesproken op sites die een premium service te bieden voor het matchen van mensen op, zoals door te vereisen dat gebruikers een lange lijst met vragen over zichzelf beantwoorden, zegt Bill Tancer, general manager Hitwise is van de wereldwijde onderzoek. Sites die aan te trekken mannen de neiging om gewoon foto's en profielen stack op een pagina voor de gebruikers op te halen door, legt hij uit.

Als zodanig, de datering krachtpatser Match.com 55 procent vrouwen bezoekers hadden in vergelijking met 45 procent mannen, terwijl Yahoo Personals toonde iets meer mannen dan vrouwen - 51 procent versus 49 procent - volgens Hitwise.

"Hoe meer tijd en geld die betrokken zijn bij de ondertekening van een dating site, hoe meer de site zouden vrouwelijke skew," zegt Tancer. "En, hoe meer gratis foto's beschikbaar waren hoe meer de site zou mannelijke scheef."

Hij voegt eraan toe: "Ik denk dat wat de gegevens ons toont ... is dat vrouwen online gebruik dating als een daadwerkelijke dienst voor wat het was bedoeld." Ondertussen "sommige mannelijke gebruikers zijn met behulp van dating sites meer alleen te kijken naar foto's van vrouwen."

Het was waarschijnlijk te veel te hopen dat het internet zou de datering veldniveau. Dat gezegd hebbende, de cijfers kunnen nog enige troost te bieden aan alleenstaande vrouwen die hebben nu harde bewijzen dat, ja, het is echt een jungle die er zijn.

eHarmony CEO Greg Waldorf zegt dat zijn site het lidmaatschap evenwichtiger is dan het verkeer cijfers suggereren, maar toch zijn er "iets meer vrouwen dan mannen." Hij bood geen specifieke nummers.

In zijn visie, meer vrouwen is goed. "Ik denk dat de neiging om aan te trekken mannen", zegt hij.

"Ik denk dat bij het aantrekken van mannen, moeten we dat op andere manieren doen dan het aantrekken van vrouwen," voegt hij eraan toe. "Overwegende dat vrouwen erg zijn aangetrokken tot de site op basis van de privacy en veiligheid biedt, Ik denk dat veel mannen komen om redenen zoals ze krijgen meer reacties op hun communicatie."

Love-achterstandswijken alleenstaande moeder, Zwart, 21, op zoek naar een mooie zwarte man onder 40 Voor ongeregeld Adult Dating. Geen drugs, geen drama.