vrijdag 27 november 2009

Drive-By Dating

Alleen in de VS - een nieuwe draai aan online dating Amerikaanse automobilisten kunnen nu een email sturen naar iedereen met behulp van hun met behulp van hun nummerplaat!

U hoeft alleen zag je soulmate rijdt voorbij je op de weg. Het enige probleem is dat je nooit ontmoet ze voor en je hebt geen manier om ze te contacteren. Dat is tot SearchPlates.com kwam de redding.

"SearchPlates.com kunt u iedere bestuurder zie je op de weg direct via hun kenteken contact," zegt Scott Rose, Vice President van SearchPlates.com, die enkele maanden geleden gelanceerd en heeft al meer dan 3 miljoen kentekens geregistreerd op de site. "Het gebruik van uw mobiele telefoon, kunt u een SMS-bericht, en er vervolgens recht op een nummerbord u op de weg zien, en als dat kenteken is geregistreerd op onze site, krijgt het bericht onmiddellijk afgeleverd aan de mobiele telefoon gekoppeld. Of wanneer u thuis bent, kunt u zich aanmelden op onze website en stuur een bericht dat de andere persoon zal ontvangen wanneer zij hebben ingelogd, maar zou nooit iemand anders krijg je echte naam, e-mail adres of telefoonnummer van ons. Dat is aan de twee van u na het contact wordt gemaakt. " SearchPlates.com is de enige vrije nummerplaat messaging-systeem op het net. "Het is een nieuwe manier om iemand die je normaal niet zou hebben toegang tot de contactgegevens," zegt Rose.

Indien de andere auto een kenteken dat niet nog niet geregistreerd heeft, toen SearchPlates.com slaat de boodschap en waarschuwt u dat bord wordt geregistreerd. "Met tienduizenden nieuwe leden toetreden dagelijks, het is slechts een kwestie van tijd voordat de persoon die u probeert te tekenen contact op", zegt Rose.

Naast dating of het kopen en verkopen, van auto's Rose zegt dat de site heeft vele voordelen: Maak nieuwe vrienden, leden te werven voor een auto club, zoekt een bedrijf waarvan het voertuig zag je en zelfs om iemand te klagen over hun rijgedrag. "Dit zou kunnen besparen op de weg woede omdat [leden] nu een niet-gewelddadige manier om hun boosheid te uiten hebben," zegt hij.

Als een speciale promotie te vieren van de 3-miljoenste geregistreerde nummerplaat, SearchPlates.com wordt weggeven 10.000 dollar per maand in geld en prijzen voor de komende 10 maanden. "Elke maand zullen we weggeven 16 Sony PSP's, 16 video iPods en 2000 dollar cash aan de leden van SearchPlates.com", zegt Rose. "We hebben een uniek tracking systeem, waar u kunt Vertel uw vrienden over SearchPlates.com en verhoog uw kansen om te winnen."

En dat is de site sneller gegroeid dan ze ooit gedacht. Wat ooit een kleine roman idee snel veranderd in een grote website. "In het begin was moeilijk bij te houden met de hoeveelheid verkeer de site ontving. We hebben nooit gedacht dat het zou worden populair deze snel", zegt Rose. Met de nieuwe mobiele telefoon messaging-systeem, en de 100.000 dollar giveaway is SearchPlates.com hoopt tot 40 miljoen geregistreerde kentekens te bereiken binnen de komende 12 maanden. "De toekomst van SearchPlates.com hangt af van de leden van het contact met andere leden en door wat we tot nu toe hebben gezien, weten we dat we op de weg naar succes", vervolgt Roos.

Gebruik van de site is gratis. Iedereen kan zich registreren op Searchplates.com om te controleren of ze berichten op hen te wachten hebben. "Veel mensen zijn verbaasd om te zien ze berichten op hen te wachten wanneer ze aanmelden", zegt Rose. "Het is echt spannend om uit te zoeken iemand probeert in contact te komen met je." Alle berichten verzonden via SearchPlates.com zijn zowel prive en anoniem en alleen de gegevens die u wenst te maken particuliere worden gedeeld.

Searchplates.com

Online Dating Aktiviteter